Öländsk idyll med färg av Toscana

I lilla Kyrkbyn på södra Öland hittar man Mirabellgården. På innergården bakom den gula huset utmed landsvägen mötte jag upp min väninnan och samarbetspartner Marianne Jensen-Rose som hade tagit sig från norra Öland för att hitta några vackra ting till sin egna underbara trädgård. Vi hade båda träffat Marianne Wigforss, en av ägarna till Mirabellgården någon månad tidigare och vi var enormt spända att se vad gården hade att bjuda på.

Inte kunde vi tro att där på innegården fanns en fantastisk miljö som vi båda blev förälskade i. Där fanns en blandning mellan Öland och Italien som jag älskar så.

Med sin import av vackra terrakottakrukor från Toscana har Marianne och hennes man Lars skapat något unikt.

Min kamera går jag inte utan så jag passade på att föreviga Mirabellgården på mitt egna vis.

2 reaktioner på ”Öländsk idyll med färg av Toscana

  1. Ja vilken underbar plats Marianne har skapat där med sin man! En härlig dag och visst slank det med en och annan vacker Terrakottakruka hem till Rose´s. Går ju liksom inte att låta bli.
    Och tack vännen för de fina orden om min trädgård.

    1. Helt underbar plats och det blev många fina bilder. Sen ska vi inte glömma den goda maten vi åt. Den var himmelsk.

      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *