Tack och pionens betydelse

Från djupet av mitt hjärta måste jag bara börja med att säga TACK. Vilken respons på mina nya sociala kanaler. Jag kunde inte drömma om att det skulle få sådan genomslagskraft redan första dagen.

Återigen mitt ödmjukaste TACK.

Idag har jag fått frågan varför jag valt just pion på mina omslagsbilder och blogg header.

Likt de flesta växter har pionen en enorm kraft att växa upp. I början är det bara gröna blad som spretar åt alla håll innan de fina hårda knopparna gör sig synliga. När man minst anar brister blomman ut i en helt otrolig ros.

För mig blir det lite symbolik i pionens växande med mitt eget liv och händelser. Ibland spretar mitt liv, arbetsuppgifter mm åt olika håll. Jag lyckas binda ihop det mesta och få mig själv att blomma. Att jag sedan alltid haft pioner växande i mina trädgårdar ser jag som något speciellt.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *