Hitta min inspiration

Att vara konstnärlig av något slag kräver ständigt en input av nya intryck och idéer. Att ständigt rida på samma våg blir både långtråkigt och tillslut ointressant för kunden.

Därför försöker jag ständigt hitta min inspiration. Vissa dagar kommer idéer i överflöd. Andra står det helt still. När jag väl är hos min kund får inte min hjärna stå still. Då måste jag kunna leverera på allra bästa sätt.

Det jag försöker göra är att läsa mycket. Allt från faktaböcker om fotografering eller annat till skönlitterära böcker där min fantasi snurrar hej vilt. För helt plötsligt ser jag en bild framför mig som jag sedan kan göra till min egna verklighet.

Att ”sno” inspiration från andra gör vi nog mer eller mindre och då är Pinterest en enorm källa till inspiration.

I slutet av april åkte jag och maken till Island för just en foto och inspirationsresa. Det var en enorm upplevelse och det jag fastade mycket för var deras vägar som slingrade sig på ön i oändlighet.

1 reaktion på ”Hitta min inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *