Workation in France

Den 25-29 september har jag fått möjligheten att tillsammans med Business coachen Malin Hammar-Blomwall arrangera en Workation i Frankrike. Alltså en resa med jobb och semester i ett. Perfekt för alla er företagare runt om i landet.

Temat på veckan är ”Foto & Style”

Vi har satt ihop en supervecka packad med goodies. I resan ingår bla ett photoshoot med mig där du får 10 st bilder som blir perfekta att använda till höstens marknadföring för din webb och sociala medier. Även utbildning hur du tar de bästa bilderna för att lyfta din verksamhet.

Dessutom video & fotoutmaning (två konkreta praktiska övningar för att du ska kunna ta ditt företag längre online). Vi kommer även att titta på hur du marknadsför dig och ditt företag med sociala medier och hur du hittar din personliga branding/stil.

Det kommer att bli en helt unik upplevelse för max 5 entreprenörer/företagare att hänga med Malin & mig (totalt endast 5 VIP platser) få jobba, inspireras och uppleva saker tillsammans på Franska Rivieran med utgångspunkt från den lilla konstnärsbyn Saint Paul De Vence (mellan Nice och Antibes).

Missa inte denna fantastiska möjlighet att tillsammans med mig och Malin få njuta av Frankrike och samtidigt utveckla ditt företag till nya nivåer.

För mer information och anmälan se här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *