Söndagsskolan: Lyft blicken

Här i Rom är det en solig dag vi vaknar upp till och det är söndag vilket ni nu vet innebär söndagsskolan. Jag tänker hålla mig fast lite i semestertipsen då vi befinner oss mitt i semestertiderna.

Förra veckan pratade jag om att våga gå närmare och denna veckan blir det lyfta blicken.

När vi väl är iväg på ledighet och vill dokumentera våra äventyr blir det allt som ofta att vi knäpper på de vanliga attraktionerna. Likt väderkvarnarna på Öland, Big Ben i London eller Stockholmsslott. Allt annat runt omkring glöms lite bort.

Lyft blicken, vänd dig om se vad du ser. Är det något som du ser hela tiden? Är det någon färg som är mer framträdande, vissa personer som syns mer än andra, någon speciell sak som återkommer gång efter gång på resan?

Glöm inte av att fota de sakerna eller människorna. Då kommer du hem med de där unika korten som ger en sådan härlig berättelse för barnbarnen en gång i tiden.

I början av året var jag i London för första gången. Det jag såg överallt var den röda och gula färgen. Färg blev det som jag förknippar med London.

 

2 reaktioner på ”Söndagsskolan: Lyft blicken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *