Sett i butiken

Att synas i sociala medier på olika sätt har kommit att bli mer och mer viktigt. Jag jobbar med det varje dag och många med mig.

Jag lägger själv mycket tid på att ”kolla upp” ett företag eller en entreprenör innan jag väljer att anlita deras tjänster. Det kan vara allt från att klippa mig till att köpa kläder till sonen.

Syns du inte finns du inte.

Jag och Du köper med ögat. Därför är det viktigt att visa sitt företag/verksamhet från rätta sidan. Med snygga och inspirerande bilder kan din försäljning öka avsevärt.

Jag fotograferar ofta företag som vill bygga en bildbank med bilder att kunna använda på t.ex. Instagram.

Här ser ni bilder som är tagna på Flitiga Lisas Blommor i Alvesta.

3 reaktioner på ”Sett i butiken

  1. Bra tanke. För det är ju så. Jag tänker även till hur butiken är vad gäller framkomlighet osv pga jag har barnvagn med mig. ☺️

  2. Åh, det här var en påminnelse till mig om att ta och plocka med mig den bättre kameran oftare….under senaste året har bara ajfånen varit med mig och den gör inte riktigt rättvisa till alla bilder som jag vill ha med.
    och vilka fina bilder du tar!

  3. Vikten av att ha bra bilder, påminns jag om. Igen.

    Och minns när jag satte upp min engelska sida för knappt två år sedan, med hjälp av en både vän och design-expert. Hon blev lite rädd när jag sa ”Jag vill använda mina egna bilder”, tills hon faktiskt såg dem. För som hon sa ”Alltför många företag/personer säger så, 1) i hopp om att spara lite pengar och 2) för de tycker deras egna bilder är tillräckligt bra” och merparten visar sig ha vedervärdiga bilder. 🙂

    (Och ja, det blev mina egna bilder; good enough, i alla fall enligt henne. Och mig.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *