Vacker som en modell

Det var en kall höstdag med ett lager av frost på marken när jag mötte upp min modell för dagen.

Luften var frisk och jag var så taggad. Både för att jag älskar hösten men också modellfotograferingar.

Det är så härligt att jobba fram modellen i personen. Få dem att slappna av. Njuta och glömma bort mig för en stund.

Alla behöver ibland få känna sig som en modell.

Modellen är fina Therése Ruck

3 reaktioner på ”Vacker som en modell

  1. Att fånga stunder, personer, ögonblick med kamera är bra stunder både som fotograf och modell tänker jag. Det är inte alltid helt lätt att få personen framför kameran att känna sig bekväm, vilket är i sig en konst som fotograf. Lyckade och harmoniska bilder tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *