Vem är jag?

I dagens inlägg tänkte jag faktiskt presentera mig själv igen. Antalet besökare/läsare på min sida har ökat mycket och jag fått frågan vem jag är.

Att presentera sig själv tycker jag många gånger är svårt. På kort tid ska jag på något sätt fånga dig och få dig att fatta ett intresse av mig.

Inte lätt men jag ska göra ett försök på mitt sätt.

”Linda Brolin det är jag. En kvinna som passerat de 40 och som äntligen kan titulera sig som tant Linda. Jag har genom åren jobbat med både det ena och det andra men ständigt återkommit till en sak. Mötet. Mötet mellan dig och mig. Mötet mellan människor. Det är det som fascinerar mig och får mig att växa.

Jag har alltid älskat att jobba med händerna och vara kreativ. Skapa med ögat, färg eller något slags material. Det har blivit många projekt genom åren. Både i de bättre och sämre slagen. Men till slut utmynnade det i fotografering.

Jag kan sedan ett antal år titulera mig som fotograf. Fotograf Linda Brolin

I mitt egna bolag har jag kunnat utvecklas i min egen takt och hitta den stil och den form som speglar mig som person och fotograf. Fotografering är för mig en konstform och det finns få rätt eller fel. Däremot finns det enormt många olika stilar som på ett eller annat sätt speglar fotografen.
Väljer du mig som fotograf, väljer du också min konstform.

Jag bor med min familj på min Ö. Mitt Öland. I en ombyggd sommarstuga njuter jag av det avskalade och enklare livet tillsammans med min man, son och en stor hund. ”

Varmt välkommen till
Linda Brolin-Fotograf och allkonstnären på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *