Hjälp med marknadsföring?

Idag brottas vi företagare med den enorma makt som kunden besitter i att välja fritt på marknaden. Vi är inte längre ensamma om vår produkt eller tjänst. Det kanske finns 1000-tal inom vår bransch och för att lyckas gäller det att ha en utarbetad strategi.

Det gäller att sticka ut och ta mark. Det gäller att synas överallt. Men framförallt att våra kunder blir behandlade på ett bra sätt så de stannar som vår kund och rekommenderar oss vidare.

Jag tillsammans med två andra entreprenörer har funderat under en längre tid hur vi tillsammans kan skapa något som hjälper våra företagarkollegor att lyckas.

Hur kan vi hjälpa till att få dem att sticka ut och synas i mängden.

Vi skapade Sparkling Business.

Vi erbjuder våra kollegor inom massa olika branscher en tjänst där Malin Hammar-Blomwall Businessdesigner tar fram en tydlig strategi för sociala medier. Därefter tar jag över stafettpinnen och fotograferar verksamheten utefter den strategi som Malin lagt upp. När bilderna är behandlade lämnas de över till Dorotea Petterson, Planeringsexpert som sedan håller de sociala mediekanalerna igång.

Det är en tjänst som kommer lyfta våra företagskollegors verksamhet till nya höjder.

För att tydligt visa hur slutresultatet kan se ut ser ni nedan några exempel på hur bilder till sociala medier kan se ut.

För att läsa mer om vårt samarbete och tjänst läs här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *