En annan plats i världen

Det snattras runt omkring mig i det underbara lilla franska köket. Frukosten är uppäten och vi skall alla försöka planera upp vår vecka. Just i stunden är det svårt för det far tankar och idéer från oss alla.

Jag befinner mig tillsammans med Malin Hammar-Blomwall och Ulrika Engblom på en härlig workation i Frankrike. Närmare bestämt i en vackert hus Saint Paul de Vence. Idag är det första dagen och jag är övertygad om att det blir en underbar vecka.

Detta är en jobbresa så mycket skall hinnas med. Kameran och skapa magiska bilder är mitt fokus helt klart.

Jag älskar att besöka nya platser och låta kameran få leva sitt egna liv. Ta fram den härliga känslan av platsen.

För några år sedan besökte jag Venedig och förälskade mig i sättet att de torkade tvätten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *