När lilla tomtemor knackar på dörren i oktober

Nu på morgonen har min lilla tomtemor Siri knackat på företagsdörren. Även om det är en bit kvar till jul är det hög tid för mig att planera julfotograferingen. Siri har kommit att bli min lilla husmodell. I julas var hon en så bedårande liten tomtemor som idag kommer att få hjälpa mig.

För idag kommer jag gotta ner mig i de tidigare årens fotograferingar, leta inspiration, skapa annonser och sätta datum för julfotografering 2017.

I november är det dags. Då vill företag och familjer fota bilder till julkort och klappar. Lika roligt varje år.

Hur skulle du vilja att din julfotografering ser ut? Ute eller inne?

Ska jag släpa in en julgran och klappar i massor?

Lilla tomtemor och jag lär nog komma fram till något bra innan kvällen är här. Det känns lite tidigt att prata om julen men det är inte så många dagar kvar och tiden går väldigt fort.

Likt många andra år kommer jag också erbjuda perfekta julklappar och de kommer att lanseras i början av november. Du kommer hitta information om julklappar och julfotograferingstider här på bloggen men också på min Instagram och Facebooksida. Om du inte följer mig i mina sociala medier gör det gärna.

 

Min fundersamma lilla tomtemor

Min fundersamma lilla tomtemor

Hur många år var jag nu igen ?

Hur många år var jag nu igen ?

Vad hittar de på där borta tro?

Vad hittar de på där borta tro?

Mitt lilla ljus jag har...

Mitt lilla ljus jag har…

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2018 Photo Linda Brolin

Tema av Anders Norén