Jag vill fånga verkligheten i motivet.

Min vision som fotograf har alltid vara att fånga det verkliga i motivet. Jag är långt ifrån en fotograf som lägger timmar i Photoshop för att ta bort eller lägga till. Jag är långt ifrån att försköna verkligheten.

Jag vill fånga verkligheten. Ta fram skönheten som faktiskt finns i det mesta. Jag vill skildra sanningen.

Jag har makten som fotograf att påverka både genom redigering och handledning av motivet. Jag har makten att förändra.

Den makten har jag valt att lägga på att hitta det innersta och få fram de allra bästa sidorna hos motivet eller personen.

För något år sedan skapade jag tjänsten LifeStyle porträtt. Det är just en sådan fotografering där jag vill få fram sanningen, verkligheten på allra bästa sätt.

Bokar Du en LifeStyle porträtt med mig kommer vi tillsammans hitta ditt jag. Fånga ditt innersta på allra bästa sätt. Många trivs inte framför kameran. Känner sig osäkra och nervösa. Jag lägger mycket energi i mina fotograferingar att just ta bort det. Göra det enkelt och tryggt.

Jag vill att du känner tryggheten hos mig som gör att jag kan fånga din verklighet och ditt innersta.

Sissi Ryland är en av de som valt mitt LifeStyle porträtt. Under några timmar och  flera ombyten på en innergård i Malmö fångade jag så många härliga bilder på Sissi.

Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland
Sissi Ryland

 

Läs mer om LifeStyle porträtt och boka här.

 

2 reaktioner på ”Jag vill fånga verkligheten i motivet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *