Sommarerbjudande som inte går att gå miste om

Sommaren är verkligen här. Har Du precis som jag, kommit ner i ett lugnare tempo i verksamheten. Kanske Du har börjat beta av alla de där sakerna som blivit liggande. Kanske du börjar inse att du måste uppdatera dina bilder inför hösten/vintern. Om svaret är JA då kan du inte gå miste om mitt sommarerbjudande.

Jag ger nu 20 % rabatt om du bokar in en fotografering under september eller oktober. Erbjudandet gäller valfri produkt och lifestylefotografering samt mina ppi-paket.

Vid produktfotografering kan du välja mellan basic, inspiration eller miljöbilder.

Prisexempel: SEK Fast startkostnad 599:- därefter 1299 exkl.moms per timme eller kontakta mig för offert på just era produkter. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.  SOMMARERBJUDADE 1039:- ( startavgift och milersättning ingår inte i erbjudandet )

Lifestylefotografering är den perfekta fotograferingen som ger riktigt bra bilder som passar perfekt till dina sociala medier och hemsida. Vi hittar rätt miljö, kläder och styling.
Prisexempel: SEK 5000 exkl.moms för fotografering, redigering samt tips om kläder och smink. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen. SOMMARERBJUDANDE: 4000:-

PPI- PAKET är den ultimata tjänsten om du vill lyfta ditt företag till högre höjder. Jag följer din verksamhet, din personal, din miljö och kanske något event under ett år. Jag fotograferar ett visst antal gånger enligt överenskommelse. Efter varje fotografering levereras bilderna digitalt online i er bildbank.

PPI-Paket LARGE (10 fotograferingar/besök per år, SEK 18 000 exkl.moms) SOMMARERBJUDANDE 14400:-
PPI-Paket MEDIUM (6 fotograferingar/besök per år, SEK 12 000 exkl.moms) SOMMARERBJUDANDE 9600:-
PPI-Paket SMALL (4 fotograferingar/besök per år , SEK 6000 exkl.moms ) SOMMARERBJUDANDE 4800:-
Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *