En vacker brud och en vacker brudbukett är = med sant

I gårdagens inlägg visade jag vackra bilder på bröllopskyssar och denna härliga lördag får ni se några härliga brudbuketter. För det blir ingen brud utan sin brudbukett. Jag tror vi alla är lika spända på buketten som brudens klädsel. Det finns så många variationer och ingen är den andra likt.

Den speglar bruden och har ofta en historia att berätta. Det kan vara formen, valet av blommorna eller färgerna.

Jag älskar att fotografera brudbuketter. Att få låna den en stund av bruden och hitta den perfekta stället för att föreviga den för alltid. Det är magiskt.

Den sista bilden är min egen brudbukett. Den har också sin egna historia. Den var en överraskning för mig. Jag gifte mig på en klippa i Valley of fire utanför Las Vegas. Jag hade endast önskat färg på buketten. Min klänning var kornblå och när jag tog buketten i handen var den helt perfekt. Formen, färgerna och storleken var precis vad jag ville ha.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *