Lifestylefotografering med två kvinnor på min vackra ö Öland.

Jag vill redan nu berätta om en härlig tjänst som jag kommer att presentera närmare i slutet av augusti. Från och med hösten kommer du kunna boka Lifestylefotografering här på Öland. Förutom flera härliga timmars fotografering med mig ingår boende på Hotel Skansen, middag och fri tillgång till SPA-avdelningen.

Detta är en tjänst som ger dig det där lilla extra som ibland behövs i vardagen. Du kan kombinera jobb med nöje på min vackra ö. Varför inte boka denna tjänst tillsammans med en eller flera kollegor. Kan det bli bättre.

I maj fick jag besök av företaget Kraft & Balans AB från Skövde. Malin och Madeleine bokade in sig på Hotel Skansen i Färjestaden jobbade tillsammans en av dagarna de var här och njöt av ön. Dagen efter stod Lifestylefotografering på schemat. Vi hade en underbar tid tillsammans. På ett avslappnat sätt strosade vi runt i samhället och i hotellets park och fotade härliga inspirerande bilder till deras verksamhet. Deras besök har givit mig och Hotel Skansen inspiration till denna nya tjänst.

Håll utkik under sommaren för mer information kommer.

Här nedan kommer några bilder från fotograferingen med Kraft & Balans.

 

Vill du inte vänta till hösten då hittar du information om min Lifestylefotografering här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *