Grönsaksboost by My Martens från Skip Nutrition

Som säkert flera av er har märkt har jag under en längre tid jobbat tillsammans med bloggaren My Martens. My bor här på Öland samt Stockholm och när hon är på ön passar vi alltid på att fylla på hennes bildbank. Som bloggare och influencer krävs det en stor bildbank för att kunna fylla sina sociala medier. Förutom bilder på My har jag också fått förtroendet att fota andra av hennes projekt.

Ett av de projekten har varit framtagandet av hennes Grönsaksboost som hon tagit fram tillsammans med Skip Nutrition. Jag har under en längre tid vetat om hennes produkt och fått följa arbetet med den. Så roligt att se hur en produkt arbetas fram från en idé.

My och jag har tillsammans diskuterat färger, former och på vilket sätt hon ville att hennes produkts bilder skulle se ut.

Detta jobbet var en av de roligaste jag gjort. Här fick jag jobba med inte bara själva grönsaksboosten utan, grönsaker, muggar, ordtavlor och olika bakgrunder.

Grönt, vitt och ljust.

Sitter du med en produkt i din hand som du behöver inspiration eller andra produktbilder hittar du information hur jag jobbar här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *