Mariannes trädgården där allt har en tanke och mening.

I Marianne Jensen-Roses trädgård har allt en mening. Inget är planterat eller anlagt utan tanke. Det är så roligt att få komma på besök. Både med eller utan kameran. Det blir liksom en upptäcktsfärd att se vad som hänt sedan sist.

I motsats till min trädgård där jag planterar där jag tycker det är minst i vägen för gräsklipparen använder Marianne sig av Feng Shui läran för att uppnå den optimala trädgården. Ni skall veta att hon lyckas. Den är magisk vacker.

När jag nu satt och letade lite bilder till ett projekt ramlade jag över några av Mariannes bilder som jag blev lite nyförälskad i. För livet i hennes trädgårdsland gav mig härliga bilder med färg, struktur och ljus. Jag bara älskar dessa bilder.

Vill du veta mer om Mariannes arbete och hennes trädgård måste ni besöka hennes hemsida. Den är full av kunskap.

 

1 reaktion på ”Mariannes trädgården där allt har en tanke och mening.

  1. Tack snälla Linda för dina värmande ord om min trädgård!! Blir väldigt glad och speciellt nu denna torra sommar. Det är verkligen inte lätt i år att komma vidare i anläggandet. Dina vackra foton tar ju fram så fint den där känslan jag försöker skapa…. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *