Lifestylefotografering på en Öländsk gård med Åsa Nyvell

På en gård på nordöstra sidan av Öland hittar man Åsa Nyvell. Hon mötte upp mig en dag förra sensommaren på sin härliga gård. Bland hundar, katter, höns och en och annan tupp fotade vi bilder till hennes verksamhet här på ön. I centrala Borgholm har hon sin mottagning samt hemma på gården. Besök gärna hennes hemsida för att veta mer vad energiknippet Åsa sysslar med.

Denna dagen var vårt fokus att ta fina porträtt på Åsa som passade till hennes hemsida. Då Åsas hemsida grå i grönt samt att en gul härlig blomma finns att se i hennes logga fick det bli en bra utgångspunkt att jobba efter. Sen att naturen runt hennes hus var magisk hjälpte ju till i arbetet.

I ett annat inlägg skall jag visa härliga bilder på hennes katter, hundar, höns och omgivningen. Så härliga bilder finns liggande i mitt arkiv.

Låt mig presentera Åsa Nyvell.

 

 

 

Vill du läsa mer om mina Lifestyle fotograferingar hittar du information här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *