PPI-paketet är anpassat till dig som företagare och är mitt sätt att på ett enkelt och prisvärt sätt se till att du alltid har en fotograf till hands. Jag följer din verksamhet, din personal, din miljö och kanske något event under ett år. Jag fotograferar ett visst antal gånger enligt överenskommelse. Efter varje fotografering levereras bilderna digitalt online i er bildbank.

Jag erbjuder PPI-paket till ett fastpris med en kostnad som sprids över hela året.

PPI-Paket LARGE (10 besök per år, SEK 18 000 exkl.moms)

PPI-Paket MEDIUM (6 besök per år, SEK 12 000 exkl.moms)

PPI-Paket SMALL (4 besök per år , SEK 6000 exkl.moms )

Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.

 

En av mina passioner är att kliva in i det finaste rummet – ditt företag. Jag kommer på besök och lyssnar gärna på historien bakom din miljö och ditt företag, och sedan fotograferar jag under tiden som krävs för att får ett bra grundmaterial. Jag tar både översiktsbilder och även detaljbilder. För att få en levandemiljö vill jag gärna om så är möjligt ha lite människor med på bilderna också.

Prisexempel: SEK 2500 exkl.moms för besök, fotografering och redigering. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.

Att fotografera produkter är verkligen ett spännande uppdrag. Det kan vara allt från en liten skruv till ett stort maskinfordon som skall visas upp i en katalog eller online.

Ni skickar era produkter till mig. Jag fotograferar och redigerar bilderna löpande. Bilder levereras digitalt, med fri nyttjanderätt, på vår kundportal.

Prisexempel: SEK 1299 exkl.moms per timme eller kontakta mig för offert på just era produkter. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen

 

Photo on the go är en produktfotograferingstjänst som är enkel och mycket prisvärd. Den vänder sig i huvudsak till dig som driver butik eller företag där du är i behov av enkla produktbilder snabbt.
Produkterna fotograferas hos dig på plats i ett ljussatt fototält.
Tjänsten är perfekt för dig som behöver bilder till hemsidan, sociala medier eller inför ett speciellt erbjudande.

Prisexempel: SEK 999 exkl.moms för 10 produkter. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.

Få saker är så viktiga idag i vår nätverksvärld som att ha professionella bilder på sig själv. Riktigt bra bilder kräver ofta rätt miljö, rätt kläder och styling, och inte minst en fotograf och redigering. Jag finns vid din sida hela vägen och hjälper dig gärna.

Prisexempel: SEK 5000 exkl.moms för fotografering, redigering samt tips om kläder och smink. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.


Många kan det här med att fotografera – men många vill lära sig mer och bli bättre. Hur löser man det?
Du bokar in dig på någon av mina fotokursen som går av stapeln 2 ggr i halvåret.
Jag vågar lova att det är båda roligt och lärorikt. jag varvar teori och praktik under 2 halvdagar.

Prisexempel SEK  999:- inkl.moms. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.

Profil, barn,  eller annan fotografering än ovan angivit görs i mån av tid. Kontakta mig för offert eller övriga frågor.

Prisexempel SEK 1299/ timme inkl.moms privatpersoner eller SEK 1299 / timme exkl. moms företag.

För bröllopsfotografering kontakta mig för offert. Milersättning tillkommer med en fast kostnad på 150:- oavsett plats/resa i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen.