Bloggen

VACKERT
Just nu är det mesta grått och tråkigt. Vi längtar efter den gröna våren och varma sommaren. Men tar mig sig en närmare titt så är de vissna blommor oerhört vackra och det finns mycket vackert grönt både här och där.

FLOWER
Blommor har alltid funnits med i mitt liv och inspirerat mig med sin kraft. De står alltid så vackra och tar emot naturens väderomslag som ingenting.  I år ska jag fokusera på min älsklingsblomma Tulpan. Det kommer att bli en utställning under Ölands Spira här på ön, en vacker bordskalender är redan tryckt och finns för försäljning här. Förhoppningsvis kommer en bok med vackra tulpanbilder skapas under året. Inte nog med detta skall jag självklart fotografera tulpaner i mängder och fylla på mitt tulpanarkiv med nya bilder.
 

MÖNSTREN 
Jag har hur länge sen jag kan minnas älskat att fotografera konstiga saker. Gärna detaljer och mönster som uppstår i det mest konstiga ting. 
De finns tusentals bilder i arkiven som det är dags att ta fram och göra något med. Här nedan ser ni några detaljbilder som skapar härliga strukturer och mönster.

VID HAVET
Den 3:e advent firades genom att ta en runda vid havet. På min favoritstrand gick vi runt sonen och jag i regn och blåst. Jag hann att få till några bilder som fick bli svartvita.